TrollFace Quest

TrollFace je maska sa sarkastičnim osmijehom na licu. Lik odmah pokazuje da je spreman raditi prljave trikove na svakom koraku, a pritom ne samo mali, već i krupni, šokantni neiskusni stanovnici. U igrama TrollFace svi protagonisti, kao jedan, imaju upravo takve, daleko od šarmantnih, fizionomija.

Što god to bilo, naime, zahvaljujući grimasi, igre TrollFace Quest postale su toliko popularne. Među njima su fascinantni mahjong-i, na kojima trebate tražiti iste osmijehe, ovdje ima puno prijedloga za stvaranje stripa. Questovi i prevaranti, platformeri i simulateri, čak i igre iz serije tri u nizu.

TrollTube

TrollTube


Video Games

Video Games


TrollFace Quest 4

TrollFace Quest 4


TrollFace Quest 5

TrollFace Quest 5

Autor sveigre ( Generalna ) :: Permalink

Bad Ice Cream

Umorni od krvavih arkada, strijelaca i tamnih kolica naseljenih gusarima, čudovištima, mrtvim hodačima i drugim zlim duhovima? Onda je taj izbor za vas. Suprotno imenu, na internetu je teško naći pozitivniju igru. Sjednite i igrajte se kad god se raspoloženje počne pogoršavati. Proći će samo nekoliko minuta, a nećete primijetiti kako će vam se na licu svirati sretan osmijeh od uha do uha.

Značajke i razlike

Igra Bad Ice Cream privlači šarmantnom grafikom (bez tamnih tonova, samo nježne pastelne nijanse) i muzičkom pratnjom (programeri su za nju odabrali ugodnu i veselu melodiju). A možda će se nekim dečacima koji su navikli na čuveno iskrivljene plotove i dinamično razvijaju događaje, činiti pomalo uspavanima, za one koji se žele opustiti i odviti dušu ovo je idealna opcija.

Bad Ice Cream 1

Bad Ice Cream 1


prvi dio predstavit će značajke arkade

Bad Ice Cream 2

Bad Ice Cream 2


drugi dio s režimom igre za dva igrača

Bad Ice Cream 3

Bad Ice Cream 3


posljednji dio s novim razinama i neprijateljima

Autor sveigre ( Generalna ) :: Permalink

Red Ball

Zabavne i uzbudljive arkade o avanturama šarmantne kugle jarko crvene boje. Nikad ne miruje, uvijek čezne biti u središtu zbivanja i hrabro se suočava s brojnim neprijateljima koji mu se usreću. Posjeduje lukavost, okretnost, spretnost i izražen analitički um zahvaljujući kojem lako zaobilazi podmukle zamke i kamuflirane zamke.

Red Ball ima teške i neprincipijelne neprijatelje, a to su sive kocke. Oni svim silama pokušavaju osvojiti pleme kuglica i pretvoriti ih u svoju vlastitu vrstu. Da biste se časno mogli suočiti s njihovim podmuklim namjerama, morat ćete pokazati izvrsnu fizičku formu: skakati, letjeti, roniti, pa čak i teleportirati, kao i rješavati lukave zagonetke i skupljati sve vrste bonusa.

Red Ball 1Red Ball 2Red Ball 3Red Ball 4Red Ball 5

Autor sveigre ( Generalna ) :: Permalink

Čestitamo

Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.